dinsdag 21 november 2017

Ontvangen en in de schijnwerpers: 'Blaak 40', geschreven door Kees Ketting



Blaak 40

Boekgegevens
Titel: Blaak 40
Auteur: Kees Ketting
Genre: roman
Uitgave: paperback, 242 pagina's 
Uitgever: Boekscout.nl, 3 november 2017
ISBN: 978 94 02240 38 2

Anti-kraak is een wereld voor iedereen. 
Jon, als verloren zoon arm en moe teruggekeerd van Europese reizen, heeft behoefte aan alledaagse dingen, normaliteit. Een baan, een vrouw, een huis. Rotterdam past daarbij. Zijn nieuwe thuis, een voormalig bankgebouw aan de Blaak, biedt onderdak aan zijn gedachten, verlangens en huisraad. 
Een lukraak gevormde groep jongeren verwordt er in korte tijd tot een mini-kosmos met alle facetten van het leven als onder een loep bekeken. Letterlijk. In 25 hoofdstukken, vernoemd naar de in het unieke pand passerende “huisgenoten”, wordt duidelijk hoe bijzonder gewoon geluk eigenlijk is.

De auteur:
(foto: © Lies Krajenbrink)

Kees Ketting (Bleiswijk, 1973) studeerde o.a. aan de faculteit Social Science van de John Moores University in Liverpool en werkte als organisatieadviseur in Nederland, België en Oost-Europa. Hij spreekt 5 talen, maar uit zich literair hoofdzakelijk in het Nederlands, naar eigen zeggen ‘de enige ware optie.’ In 2002 schreef hij “Ben in Benin”, over zijn tijd in Afrika. De dichtbundel “Jongensdromen” volgde in 2004. Sinds 2015 werkt hij vanuit zijn woonplaats Schoorl aan nieuwe verhalen.

Blaak 40 koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.