vrijdag 23 februari 2018

Vandaag ontvangen: 'Onopgelost...', geschreven door Hans Peeters



Onopgelost...
Thriller trilogie Deel 1

Boekgegevens
Titel: Onopgelost...
Deel 1 uit de trilogie
Auteur: Hans Peeters
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 261 pagina's
Uitgever: In-Outbooks, tweede druk 2017
ISBN: 978 94 90537 52 4 

Michael Mc. Carn uit Londen, een wereldbekende thrillerschrijver mag drie maanden bij de politie in Londen meedraaien om ervaringen op te doen voor zijn volgende thriller die hij aan het schrijven is. Hij leert Sally Le Bon, een jonge knappe vrouw en chef van de afdeling moordzaken, kennen. Zij is verwikkeld in een aantal moorden die plaatsvinden in hartje Londen. Moorden op jonge, knappe vrouwen die allemaal liggend naakt op de keukentafel met de benen naar beneden hangend gevonden worden.

Zijn humoristische inslag maakt dat Michael al snel wordt opgenomen door de verschillende rechercheurs van de moordafdeling. Al vrij snel raken ze verwikkeld in meer dan de steeds terugkerende moorden op jonge vrouwen. Michael gaat een grotere en belangrijke rol spelen bij het oplossen van de diverse moordzaken bij de politie in Londen. 

Maar dan blijkt Sally Le Bon het doelwit, ze verdwijnt! Of is ze ontvoerd? Een helse jacht wordt geopend. Sally wordt ondertussen vastgehouden in een vieze, donkere kelder en ondergaat verschrikkelijke ontberingen, pijn en ellende. Vindt Michael haar? Of liever gezegd, vindt hij haar nog op tijd?
(bron: persbericht) 

De auteur:
(foto: linkedin)

Hans Peeters (1958) is zijn hele leven al bezig met het schrijven van verhalen en gedichten. Het schrijven is een hobby naast zijn baan als architect. Als Hans in 1986 een hersenbloeding krijgt gaat zijn leven een andere kant op. Na een heftige revalidatie ontwikkeld Hans zich als schrijver en gaandeweg ontdekt hij zijn passie voor crimeverhalen.  Ook start hij In-Outbooks, een uitgeverij die zich specialiseert in levensverhalen. Onopgelost... is een herziende uitgave van Hans Peeters zijn debuut en het eerste deel van een trilogie. 
(info: persbericht)

Onopgelost... koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:


Met dank aan In-Outbooks voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.