woensdag 16 november 2016

In de brievenbus: 'Herfst in Central Park', geschreven door Aidan Donnelley Rowley

Sprankelende roman over liefde en vriendschap in New York

Herfst in Central Park

Herfst in Central Park is een ode aan New York en aan het leven. Aidan Donnelley Rowley schrijft over drie vrienden die zich allen op een kruispunt in hun leven bevinden, rondom Thanksgiving, de leukste periode van het jaar, die je doorbrengt met je familie. Clio, Smith en Tate nemen alledrie in die week een beslissing die de rest van hun leven zal beïnvloeden op het gebied van de liefde.

Herfst in Central Park gaat over het leven in New York, en over vriendschap. In haarscherpe en humoristische scènes toont Aidan ons wat er achter de façades schuilgaat, en dat je soms moet terugkeren naar je roots om door te kunnen gaan. Herfst in Central Park is sprankelend geschreven en een heerlijk boek om lekker mee op de bank te kruipen. Dompel je onder in New York!

De auteur:
(foto: Ambo|Anthos)

Aidan Donnelley Rowley is geboren en getogen in New York. Ze studeerde aan Yale en Columbia en heeft de Happier Hours Literaire Salons opgezet. Tegenwoordig woont ze in Manhattan met haar man en drie dochters.

Herfst in Central Park koopt u bij uw lokale boekhandel of:

Boekgegevens:
Titel: Herfst in Central Park
Auteur: Aidan Donnelley Rowley
Genre: literaire roman
Uitgave: paperback
Uitgever: Ambo|Anthos Uitgevers, november 2016
ISBN: 978 90 26336 67 6
ISBN: 978 90 26336 68 3 (e-book)
Oorspronkelijke titel: The Ramblers
Vertaling: Linda Broeder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.