Het Woord vooraf in Het Hollands Maandkookboek van Annemieke Geerts-Chillé trok mij meteen. Daar staat onder meer het volgende: "Tips, die andere kookboeken je nooit geven."Het
 zijn als het ware geheimpjes die hier geopenbaard worden en er mede 
voor zorgen dat je zelf meer makkelijk, lekker, vers en tegelijk 
goedkoop kan gaan koken.
Wil je daarnaast weten wat er in je eten zit
 en waar het vandaan komt. Eet je het liefst producten van dichtbij en 
vind je het bovendien belangrijk om gezond en lekker te eten, maar heb 
je weinig tijd om altijd lang in de keuken te staan? Dan is dit kookboek
 een goede hulp. "Koken zonder poeha", zoals de auteur het zelf noemt. 
 Met deze makkelijke recepten heb je snel een lekker gerecht op tafel 
staan. En vergeet niet: niets moet, alles mag. Dit kookboek is 
samengesteld om het voor de gebruiker gemakkelijker te maken.
Lees verder op Hebban.nl - culinair 
Dit kookboek kan iedereen gebruiken, het is duidelijk en overzichtelijk. Wat wil een mens nog meer?

Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.