Mijn recensies in 2023

Pagina's

vrijdag 6 december 2019

Vandaag in de schijnwerpers: 'Van Anunnaki tot Illuminati', geschreven door Jaap Rameijer

Van slaaf tot slaaf


Van Anunnaki tot Illuminati

Samenvatting:

Er bestaat een alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. 
Jaap Rameijer, bekend vanwege zijn onthullingen rond Rennes-le-Château en Glastonbury, schetst de lezer de geheimen van de Anunnaki en de Illuminati. 
Hij laat zien hoe onze vroege geschiedenis een slavernijverleden kende, waarbij er goud voor de goden moest worden gedolven. Het was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude goden en nieuwe goden, van hele oude beschavingen en hun imposante bouwwerken, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van de vele rampen die de aarde troffen. 
De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda's. Lucifer en de Satanisten deden hun opgang, evenals Ufo's, Orb's, Graancirkels en de Spirit World. Moedige schrijvers bonden de kat de bel aan en proberen de mensheid te waarschuwen, terwijl buitenaardse beschavingen ons zorgvuldig observeren.

Dit is een onthullend boek, waarbij de auteur een voorlopige synthese formuleert uit de vele onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en z'n tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar Rameijer schreef ook een boek vol hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Een boek van Licht en Liefde. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan, op het Kosmische Experiment waar wij nu deel van uitmaken en op de rol die wij daarin moeten spelen. 
Alles onder supervisie van de Galactische Raad.


De auteur:
Lees over Jaap Rameijer op zijn website.

Van Anunnaki tot Illuminati koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Van Anunnaki tot Illuminati
Auteur: Jaap Rameijer
Genre: non-fictie vrije tijd/algemeen
Uitgave: paperback met illustraties, 398 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, september 2019
ISBN: 978 94 63387 22 4
NUR: 400


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.