Pagina's

vrijdag 18 oktober 2024

Vandaag in de schijnwerpers 'Het Isisgeheim' geschreven door Jeroen Windmeijer & Jacob Slavenburg

 Een gouden beeldje herbergt 
een eeuwenoud mysterie...


Het Isisgeheim

Vechten, vluchten, verstijven... 
Wat doe jij? 

Wanneer het Leidse Rijksmuseum van Oudheden zich opmaakt voor een grootse tentoonstelling over Egypte, doet conservator Arianna een wel heel bijzondere ontdekking in een gouden beeldje van de godin Isis: de Egyptische moedergodin blijkt al eeuwenlang een groot geheim met zich mee te dragen. 
Al snel raken Arianna en haar collega Thijs verstrikt in een onzichtbaar netwerk met internationale vertakkingen. Hun pogingen het mysterie te ontrafelen leiden hen naar Oxford, waar duidelijk wordt hoeveel moeite er wordt gedaan om de vondst geheim te houden…

‘Jeroen Windmeijer is de Nederlandse Dan Brown.’ - Trouw

Een weergaloze thriller over een eeuwenoud Egyptisch geheim in Leiden

De auteurs

Jeroen Windmeijer (1969) is van huis uit cultureel antropoloog met een grote liefde voor Latijns-Amerika. Jaren werkte hij als niet-gelovige docent godsdienst op een christelijk lyceum in Leiden. Hij is bestsellende auteur van religieus-historische thrillers. In korte tijd heeft hij een stevig oeuvre opgebouwd dat een grote schare lezers kent die almaar groeit. Zijn werk is inmiddels naar vijf talen vertaald en hij verkocht al meer dan 250.000 boeken.
Neem een kijkje op zijn website.

Cultuurhistoricus Jacob Slavenburg (1943) schreef boeken over het christendom, esoterische stromingen, mystiek en spiritualiteit. 
Samen met Jeroen Windmeijer schreef hij de goed ontvangen thrillers Het Isisgeheim, De Magdalenacodex en Het Evacomplex.
Neem een kijkje op zijn website.

Het Isisgeheim koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens

Titel: Het Isisgeheim
Auteur(s): Jeroen Windmeijer & Jacob Slavenburg
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Rainbow, oktober 2024
ISBN: 9789041715715
NUR: 305


Met dank aan Uitgeverij Rainbow voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Rainbow)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.