dinsdag 11 maart 2014

'Zielloos' van Corine Hartman


Ik ben lid van de Crimezone Leesclub (Crimezone Thrillersite). Een tijdje terug las ik op de facebook-pagina dat 'Zielloos' van +Corine Hartman  het lees-onderwerp bij de leesclub zou worden.
Toevallig had ik eerder die maand een aantal boeken besteld bij Polare, waaronder 'Zielloos' dat nog niet uitgekomen was, maar waar ik naar uitkeek. Ik had tenslotte enorm van de verhalen met Jessica Haider genoten.

Daarom gaf ik me op voor deze leesclub met 'Zielloos', maar gaf aan dat ik mee wilde doen met een eigen lees-exemplaar. In de veronderstelling dat ik het toegezonden zou krijgen door Polare. 
Je voelt het al ... Polare webwinkel ging op slot !! Helemaal op slot !
Balen, natuurlijk. Wel al afgerekend, maar niets ontvangen.

+Karakter Uitgevers heeft dit bijzonder fijn voor me opgelost door me een recensie-exemplaar te sturen, zodat ik toch mee kon doen. Nu nog de puntjes op de i zetten, bij de leesclub. Dank aan Karakter Uitgevers !

Mijn recensie van 'Zielloos' kun je lezen op mijn website

10 opmerkingen:

 1. Mieke, ik begrijp dat je hebt genoten van 'Zielloos', deel 3 uit de serie met Jessica Haider! Aanrader dus! Ik moet het boek nog kopen......De andere boeken in bezit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen Ellie ! En er komt nog meer, zoals je hebt kunnen lezen. Hou daar ook een plekje voor vrij op de nieuwe boekenplank :-D

   Verwijderen
 2. Heb een minder goede ervaring met Karakteruitgevers.Had een ebook rechtstreeks bij hun gekocht waarvan de download niet helemaal correct verliep maar zij konden of wilden verder niets voor mij doen.
  Wil Rompelberg Hokke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is jammer Wil, Ik heb alleen maar goede ervaringen met hen.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dank je, Monique. Ook fijn dat je een reactie plaatst, ik waardeer het :-)

   Verwijderen
 4. Wat attent van Karakter en ik las op je andere blog dat het boek je niet tegengevallen is. Ik heb het boek gereserveerd bij de bieb, hopelijk gaat het niet lang duren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een boek dat je zeker niet wilt missen. Je leert weer een andere kant van Jessy kennen. Ik hoop dat je niet heel lang hoeft te wachten.Hartstikke bedankt voor je reactie, Riet :-)

   Verwijderen
 5. Ik heb het gisteren opgehaald. Echt snel, ik had gedacht dat het langer zou duren. Maar eerst een ander boek lezen die ik volgende week in moet leveren.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.