dinsdag 18 juni 2024

Vandaag in de schijnwerpers: 'Ze heeft het gedaan' geschreven door Ingrid Rensen

 


Ze heeft het gedaan


Wanneer Nina bericht krijgt dat haar 19 jarige nichtje Anna zelfmoord heeft gepleegd, is ze in totale verwarring. Anna woonde deels bij Nina en had psychische problemen, maar de laatste maanden leek het juist beter te gaan met haar. Ze was verliefd, de studie ging goed en de wereld lag aan haar voeten. 

Als Nina vervolgens een dagboek van Anna ontdekt en daarin gaat lezen, ontstaan er steeds meer vragen. Was het wel zelfmoord? Of heeft iemand haar de dood in gejaagd? 

De auteur:

Ingrid Rensen groeide op in de Achterhoek. Ze is freelance schrijfster en heeft een column gehad in het tijdschrift Vriendin en columns geschreven voor het online tijdschrift ‘Tis hier geen hotel.
 
In 2011 is een autobiografische roman verschenen over haar gehandicapte dochtertje. Daarna heeft ze zich toegelegd op het schrijven van fictie en zijn er enkele spannende romans van haar verschenen bij uitgeverij Aspekt.

Lees meer over Ingrid en haar werk op haar website.

Ingrid Rensen schreef eerder:

Ze heeft het gedaan koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Ze heeft het gedaan
Auteur: Ingrid Rensen
Genre: spannende roman
Uitgave: paperback, 285 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, mei 2024
ISBN: 9789464871852
NUR: 330


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij Aspekt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.