vrijdag 1 oktober 2021

Ik ben de gelukkige winnaar van een exemplaar van ‘Het schaduwmeisje' door Lydia Albadoro. Een prijsvraag bij 'Boekinkt!!'. Wat een bofbips ben ik!

 Twee vrouwen, één kist. Wie overleeft?


Het Schaduwmeisje

‘Het schaduwmeisje’ is een huiveringwekkende thriller; Beeldend geschreven, met macabere scènes die je niet binnen een paar dagen vergeet.


Faith Visser heeft een droombaan op een cruiseschip. Ze kan haar geluk niet op als ze de rijke Italiaanse jet setter Vito Vitalis ontmoet. Haar toekomst lacht haar toe als hij Faith een droombaan aanbiedt voor zijn “celebrity” klanten. De naïeve Faith valt als een blok voor hem, maar ze komt er al snel achter dat deze playboy haar gebruikt.

Ze sluit een wraakpact met Adriana, Vito’s ex vriendin. Faith raakt verstrikt in een duivels spel. Als ze een duister complot ontdekt, vreest ze voor haar eigen leven. Dan ontwaakt ze spiernaakt in een snikhete container…

De auteur:

Haar verhalen worden vergeleken met werken van Stephen King, Joe Hill en Sebastian Fitzek: Lydia Albadoro-Van Houten (Amsterdam, 1972) Nederlandse schrijver van thrillers.

Van Houten debuteerde in 2015 met ‘Doodstil’. Haar tweede thriller ‘Het vervloekte huis’ (2016) werd een bestseller en later kreeg deze Mikayla Jackson thriller een vervolg: ‘Ruis’ verscheen in 2019. In 2017 verscheen ‘Prooi’, een spannende standalone, en ‘Schim 2020’, is een duister en rauw avontuur! 

Vanaf 2021 schrijft Lydia aan een gloednieuwe serie. 
‘De dwaas' is het eerste deel van de Arcana-serie met Connor Grant in de hoofdrol. Het tweede deel: ‘De magiër’ wordt najaar 2021 verwacht.

Lydia schrijft beeldend. Haar karakteristieke filmische schrijfstijl maakt dat lezers haar erg waarderen. Haar thrillers zijn rauw, wreed en ze schuwt geen uitvoerig beschreven scènes die onder de huid kruipen.
(bron info: achterflap)

Het schaduwmeisje koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens:

Titel: Het schaduwmeisje
Auteur: Lydia Albadoro
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 284 pagina’s
Uitgever: Kabook Uitgevers, augustus 2021
ISBN: 9789083042466
ISBN: 9789464356076 (eBook)
NUR: 332

Met dank aan Lydia Albadoro voor het toezenden van een exemplaar met een lieve boodschap 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.