woensdag 20 oktober 2021

Op 22 oktober verschijnt bij uitgeverij LetterRijn ‘Astarte’, de nieuwe thriller van auteur Petra Spark.
Astarte

Rechercheur Sam Faingart wordt ingeschakeld wanneer een vrouw vermoord wordt teruggevonden in een ondergrondse parkeergarage. In zijn zoektocht naar de identiteit van het slachtoffer krijgt hij hulp van de forensisch patholoog Olivia Vandenberghe. Zij komt tijdens de autopsie tot een lugubere ontdekking. 
Sams zoektocht wordt steeds complexer wanneer menselijke resten worden ontdekt in een Vilvoords kasteel en vrouwen verdwijnen. Uit de lijkschouwing blijkt dat er een gruwelijk verband is tussen de verschillende zaken. Wat hebben een vijftig jaar oude moord, twee vermoorde vrouwen en de ontvoering van een kasteeleigenares met elkaar te maken?Over de auteur:

Petra Spark – Vilvoorde, België – debuteerde in mei 2017 met de thriller Artikel 13, bij Houtekiet, een imprint van Veen, Bosch & Keuning. In 2019 en 2020 verschenen respectievelijk Eén kans op zes en Gruwelijke Gave bij uitgeverij Kramat.

Astarte koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens:

Titel: Astarte
Auteur: Petra Spark
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 309 pagina’s
Uitgever: uitgeverij LetterRijn, 22 oktober 2021
ISBN: 9789493192140
ISBN: 9789493192201 (eBook)


Met dank aan uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.