dinsdag 2 december 2014

NTL (en uit te koken): 'Het Hollands Maandkookboek' van Annemieke Geerts-Chillé - Makkelijk, betaalbaar en duurzaam kokenHet Hollands Maandkookboek
Makkelijk, betaalbaar en duurzaam koken

Auteur: Annemieke Geerts-Chillé
Genre: kookboeken
Uitgave: gebonden, 192 blz.
Uitgever: Forte Uitgevers BV, 2014
ISBN: 978 94 62500 21 1

Wil jij ook graag weten wat er in je eten zit en waar het vandaan komt? Eet je ook het liefst producten van dichtbij en vind je het belangrijk om lekker en gezond te eten, maar heb je in je drukke bestaan niet veel tijd om in de keuken te staan? Dan is dit no-nonsense kookboek een geweldige hulp. Met de makkelijke recepten zet je snel een lekker gerecht op tafel. Je krijgt daarnaast talloze tips die het koken eenvoudiger maken en die er voor zorgen dat je niets weg hoeft te gooien.

Het Hollands Maandkookboek biedt meer dan 100 overheerlijke recepten voor gevarieerde voor-, hoofd- en nagerechten passend bij het seizoen. Zoals een lekkere anti-dip vitaminesoep in januari, een zomerse peultjes-frambozensalade in juli en een kerstmenu zonder vlees.
Met de makkelijke recepten en talloze tips van Annemieke Geerts-Chillé heb je een eigentijds en praktisch kookboek in handen met een handige verskalender waarin je per maand kunt zien wat er van Hollandse bodem komt.
Over de auteur:

Annemieke Geerts is dol op koken en kijkt door haar werk als eindredacteur bij diverse kookprogramma's op TV regelmatig mee over de schouders van zowel professionele topkoks als gepassioneerde hobbykoks mee. Zo kan ze vele handigheidjes met haar lezers delen.

2 opmerkingen:

 1. Ik vind die seizoensgebonden kookboeken wel handig. Tegenwoordig kan je zo'n beetje alle fruit -en groentensoorten het hele jaar door in de winkel vinden en hierdoor wordt het op de duur al snel moeilijk om te onthouden wat nu juist de groenten van dit seizoen zijn. Ik heb wel ergens zo'n kalender liggen, maar die ken ik zeker niet uit het hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ook leuk in dit kookboek is, dat alleen vissen gebruikt worden die in onze Noordzee gevangen zijn.

   Dank je voor je reactie!

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.