vrijdag 21 augustus 2020

Op 25 augustus 2020 verschijnt bij Uitgeverij Atlas Contact: 'Branduren' geschreven door Cobi van Baars

 Totale onbesmette onvoorwaardelijke liefde. Misschien is die alleen te ervaren op de grenzen van het leven. Als ballast nog niet bestaat of weer wegvalt.


Branduren

Een geboortedag en een sterfdag. Twee gebeurtenissen waarbij Naomi’s familie samenkomt in een te kleine ruimte. Uren waarin groot en klein leed door elkaar lopen en de toch al moeizame verstandhouding zwaar onder druk komt te staan.

In beeldende, indringende en tegelijk ingehouden taal weet Cobi van Baars de onderstromen van het menselijk gemoed te schetsen en haarfijn bloot te leggen welke psychologische mechanismen er binnen een familie werken. Zo weet ze een universum op te roepen waarin je wil blijven maar tegelijk uit wil verdwijnen, even onontkoombaar als het leven zelf.
(bron info: achterflap)

Lees HIER het eerste hoofdstuk.

De auteur:

Cobi van Baars is naast schrijfster ook schilder. Ze studeerde cum laude af aan de Radboud Universiteit op de relatie tussen literatuur en beeldende kunst. Haar debuutroman 'Schipper & Zn.' verscheen in 2017. In 2019 verscheen haar roman 'Over het krakende ei'. 
Neem een kijkje op haar mooie website.

Eerder las ik van Cobi van Baars: Over het krakende ei
Klik op de rode tekst voor mijn recensie.

Branduren koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Branduren
Auteur: Cobi van Baarn
Genre: roman
Uitgave: paperback, 252 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Atlas Contact, 25 augustus 2020
ISBN: 9789025459628
ISBN: 9789025459635 (eBook)
NUR: 301


Met dank aan Uitgeverij Atlas Contact voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.