vrijdag 11 september 2020

Vandaag in de schijnwerpers: 'Weerwolven van Waraine' geschreven door Eva Linden

 


Weerwolven van Waraine

'Hallo, is daar iemand?' fluisterde ze. Vlak bij haar knapte er een droge tak. Ze keek om, maar er was niemand te zien. Wie speelde er een spelletje met haar? Op dat moment hoorde ze een krakende stem. 'Wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien,' mompelde de stem. 'En wie in het gezelschap van de Weerwolf vertoeft, moet het ontgelden.' Angstig deinsde ze achteruit. 

Tijdens de zomervakantie van 2002 komen negen jongeren terecht in Waraine, een idyllisch dorpje aan de Franse kust. Door een speling van het lot moeten ze een week lang in hetzelfde vakantiehuis verblijven. Is het puur toeval dat ze samen in het vakantiehuis terecht zijn gekomen, of zit er meer achter? 

Na een spelletje 'Weerwolven van Wakkerdam' begint een ware nachtmerrie waarbij er gewonden vallen. Waart er een moordenaar rond in de bossen van Waraine? Hun zoektocht naar de dader ontaardt in een koortsachtige heksenjacht naar de Weerwolf. Steeds meer geheimen komen aan het licht en daaruit blijkt dat niemand is wie hij lijkt. Kunnen ze elkaar vertrouwen? Hun detectivespel loopt al snel uit de hand, maar de belangrijkste vraag blijft onbeantwoord: wie is de Weerwolf?

 'Weerwolven van Waraine' (2020) is een spannende thriller/detective. Het boek is geschikt voor alle lezers vanaf 14 jaar die van spanning en mysterie houden.
(bron info: achterflap)Boodschap van de auteur:
“Luister tijdens het lezen naar het ruisende geluid van de golven, het geknetter van het kampvuur en als het allemaal nog wat muzikaler mag zijn, op het album ‘The Mountain’ van Haken of ‘Fear of a blank Planet’ van Porcupine Tree.”
Klik HIER en geniet!

Weerwolven van Waraine koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:
Instagram van Eva Linden: Eva Linden Auteur

Boekgegevens
Titel: Weerwolven van Waraine
Auteur: Eva Linden
Genre: thriller/detective
Uitgave: paperback, 268 pagina’s
Uitgever: We Will Shoot, september 2020
ISBN: 9789082750430
NUR: 332, 331
Omslagillustratie: Jana Linden en Lisa Deboeck

Met dank aan We Will Shoot voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.