vrijdag 22 april 2016

'Het oog van de krokodil', geschreven door Jasper Polane - uit de Splinterserie van Quasis -Het oog van de krokodil
– Een nieuw verhaal uit de Maalstroom! –

Remi van Helm is een slavenjager van een primitieve stam, belast met het jagen op toekomstige slaven. Op een dag vangt hij een vrouw met witte huid, geel krullend haar en een sproeterig gezicht.
Remi is meteen geïntrigeerd door deze vreemde vrouw, die duidelijk niet uit een van de andere stammen komt. De situatie wordt problematisch als Remi's trouw aan zijn volk in strijd komt met zijn interesse in deze aparte vrouw.

Het oog van de krokodil verhaalt van loyaliteit, dictatuur en liefde op het eerste gezicht. Het speelt zich af in de wereld(en) van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

De auteur:

(foto: achterflap)

Jasper Polane is schrijver, regisseur en opricht van Quasis. Als scenarist schreef hij tekenfilmseries voor televisie. Lege steden (2014) werd genomineerd voor de Hebban Award voor het Beste Fantasyboek van het Jaar. Het vervolg Vorstin van de kou verscheen in 2015.
(bron: Quasis)

Dit verhaal speelt zich af tussen de roman Vorstin van de Kou en Wolvinnen van Otrostaadt en zou gezien kunnen worden als de proloog van laatstgenoemde. Deze splinter is echter op een manier geschreven dat kennis van de boeken van Jasper Polane niet nodig is. Deze splinter hoeft niet gelezen te worden om Wolvinnen van Otrostaadt te begrijpen.
Wolvinnen van Otrostaadt zal 25 juni uitkomen.  

Boekgegevens:
Titel: Het oog van de krokodil
Auteur: Jasper Polane
Uitgave: paperback, 40 pagina's –  Splinter-serie
Uitgever: Quasis Uitgevers
ISBN: 978 94 92099 09 9
Winkelprijs: €5,95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.