vrijdag 15 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'De Monarch', een thriller geschreven door Jack SorenDe Monarch
Een fantastische thriller vol intrige, spionage, roof en suspense.

Jonathan Hall gaf zijn carrière als internationale kunstrover op om zich te wijden aan het vaderschap. Zijn leven als de Monarch was voorbij. Dan duikt zijn handelsmerk ineens op in New York. Op het vermoorde lichaam van een bekende tv-presentator is een monarchvlinder gekerfd - en hij blijkt niet het eerste slachtoffer te zijn. Er zijn meer lijken, alle met dezelfde afbeelding op het lichaam gekerfd. Jonathan vermoedt dat iemand hem wil laten opdraaien voor deze moorden. 

Hij zoekt contact met zijn vroegere partner, Lew, en deze bevestigt wat Jonathan al dacht: dit is niet zomaar moord, dit is een boodschap. Jonathan en Lew raken verwikkeld in een dodelijk spel met een machtige, maar meedogenloze maniak. Een spel dat een dramatische wending krijgt wanneer Jonathans dochtertje wordt ontvoerd. 
Om haar te redden Jonathan en Lew een laatste opdracht doen als de Monarch - een opdracht die wel eens heel grote gevolgen kan hebben...

De auteur:
Jack is geboren en getogen in Toronto. Voor hij thrillerauteur werd, schreef hij handleidingen voor software, werkte als ober en taxichauffeur en was ook nog eens een bijzonder waardeloze privédetective.
Hij woont nog steeds in Toronto.
Lees meer over hem op zijn website. 

Soren krijgt op Goodreads en Kobo gemiddeld 4 sterren!

Sorens debuut staat op de shortlist voor de Kobo Emerging Writer National Book Award.

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: De Monarch
Auteur: Jack Soren
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 342 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, 12 april 2016
ISBN: 978 94 02709 00 1
ISBN: 978 94 02750 82 9
Originele titel: The Monarch
Vertaling: Karin de Haas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.