donderdag 14 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Anna & De French Kiss'
Anna & De French Kiss

Een heerlijk meidenverhaal in romantisch Parijs 

Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. 

Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss? 

De auteur:
(foto: Twitter)

Stephanie Perkins is een Amerikaanse auteur van young adult-romans. Ze is geboren in South Carolina, groeide op in Arizona, studeerde aan de universiteiten van California en Georgia. Sinds 2004 woont ze in de bergen bij Asheville, North Carolina. Ze werkte eerder als boekhandelaar, daarna in de bibliotheek en nu als schrijfster. Ze heeft inmiddels zes boeken op haar naam staan, waarvan Anna & De French Kiss als eerste in het Nederlands verschenen is. 
Op haar website kun je onder meer haar FAQ's lezen.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Anna & De French Kiss
Auteur: Stephanie Perkins
Genre: young adult, 15+
Uitgave: paperback,
Uitgever: Van Goor, Unieboek|Het Spectrum, april 2015 
ISBN: 978 90 00343 56 0
ISBN: 978 90 00343 57 7 (e-book)
Originele titel: Anna and The French Kiss
Vertaler: Karin Breuker

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.