vrijdag 15 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Armen vol Rozen' van Nora Roberts - Deel twee uit de Vriendinnenreeks
Armen vol Rozen
het tweede deel uit de Vriendinnenreeks

Na het succesvolle verhaal Dromen in Beeld, verschijnt nu Armen vol Rozen. Het tweede deel van in totaal vier delen in De Vriendinnenreeks. Deel drie en vier volgen later dit jaar.

Mackenzie, Emma, Lauren en Parker zijn al vriendinnen zo lang ze zich kunnen herinneren. Met z'n vieren runnen ze Vows-wedding planners. Elke trouwdag maken ze tot iets bijzonders: origineel, uniek en onvergetelijk. En ze zijn er zo druk mee dat ze nauwelijks tijd hebben voor de liefde in hun eigen leven. 

Het tweede boek gaat over Emma Grant.
Emma Grant heeft het ontzettend naar haar zin als bloemist bij Vows. Hoewel ze meer dan genoeg aandacht krijgt van mannen, is ze haar droomman, met wie ze nog lang en gelukkig zal leven, nog niet tegengekomen. Maar wacht eens even, misschien heeft ze hem allang ontmoet! Jack Cooke is namelijk niet alleen haar beste vriend, hij is ook nog eens verpletterend knap en gek op haar. Een betere match bestaat niet, toch?. Er is alleen is één probleem: hij is niet een man voor huisje-boompje-beestje. En Emma wil niets liever...

De auteur:
(foto: website Nora Roberts)

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans niet zullen verbazen, want Nora Roberts is een auteur van onvergelijkbare grootheid. Wie eenmaal aan haar boeken verslingerd is, wil maar één ding: meer.
Lees meer over haar en haar boeken op de website. 

Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Armen vol Rozen
Auteur: Nora Roberts
Genre: vertaalde literatuur
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, april 2016
Oorspronkelijke titel: Bed of Roses
Vertaald door: Ingrid Zweedijk
ISBN: 978 94 02706 00 0
ISBN: 978 94 02750 70 6 (e-book)

2 opmerkingen:

  1. Dit boek kwam hier deze week ook aan. Ik zie er echt naar uit om het te lezen vermits het vorige deel zo'n aangenaam leesvoer was.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het eerste deel heb ik niet gelezen, maar ben nu zeker benieuwd naar dit boek. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.