donderdag 21 april 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Niemand zeggen' geschreven door Karen RoseNiemand zeggen

Karen Rose schreef een nieuwe meesterlijke thriller: ‘Niemand zeggen’. Voor de fans van Tess Gerritsen en Karin Slaughter.

De enige uitweg die Mary Grace Winters ziet om een gewelddadig huwelijk te ontvluchten, is het in scène zetten van haar eigen dood en die van haar zoon Tom.
Voorzien van een nieuwe identiteit, in een nieuwe stad, heeft ze als Caroline Stewart een solide leven opgebouwd. De nachtmerrie die ze negen jaar geleden verliet raakt steeds verder op de achtergrond. Ze lijkt er zelfs in te slagen een liefdesrelatie op te bouwen met Max Hunter, hoogleraar aan de universiteit waar ze werkt. Maar wanneer haar verleden zich openbaart en haar man haar op het spoor is, realiseert ze zich dat hij niet zal rusten voordat hij haar - en alles en iedereen om haar heen - vernietigd heeft…

(bron: Uitgeverij De Fontein)

De auteur:
(foto: De Fontein)
De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe.

Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus.
Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Van Karen Rose verschenen in het Nederlands inmiddels; Sterf voor mij, Schreeuw voor mij, Moord voor mij, De dood in haar ogen, De mond gesnoerd, Van mij alleen, In vertrouwen, Over de schreef en Op de hielen.


Koop dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Niemand zeggen
Auteur: Karen Rose
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 416 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, 19 april 2016
ISBN: 9789026139635
ISBN: 9789026139659
Oorspronkelijke titel: Don't Tell
Vertaald door Hans Verbeek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.