dinsdag 20 oktober 2020

Vandaag in de schijnwerpers: 'Bloedbanden' geschreven door Bettie Elias

 Van de winnaar van de Schaduwprijs 2020 voor het beste misdaaddebuut


Bloedbanden

Anton heeft een ontwenningskuur achter de rug voor zijn alcoholverslaving. Hij is vast van plan om aan zijn vrouw Esther, van wie hij gescheiden leeft, te bewijzen dat hij terug op het rechte pad is.

Tot Benno en Charlie, twee drugsgebruikers die hij heeft leren kennen in de kliniek, besluiten om het negenjarige zoontje van Antons stiefzus te ontvoeren. Zal men geloven dat hij niets met de ontvoering te maken heeft, nu het duo hem niet meer loslaat en hij getuige is van een moord? Oude wonden worden opengereten, onverwerkte geheimen komen boven water.

Met scherpe observaties toont Bettie Elias dat een familie zonder geheimen niet bestaat. En dat geheimen dodelijk kunnen zijn.
(bron info: achterflap)


De auteur:

Bettie Elias (Hasselt, 14 september 1953) schreef meer dan dertig jeugdboeken en werd daarvoor meermaals bekroond. Met deze eerste psychologische misdaadroman toont zij opnieuw haar talent voor sterke observaties en levensechte karakters. 
Lees meer over Bettie op haar website.

Bloedbanden koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Bloedbanden
Auteur: Bettie Elias
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Houtekiet, oktober 2020
ISBN: 9789089248749
ISBN: 9789089248756 (eBook)
NUR: 330


Met dank aan Uitgeverij Houtekiet voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.