donderdag 29 oktober 2020

Binnenkort verwacht, maar nu al te reserveren: 'Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood' geschreven door P. Dieudonné

 


Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood

Op een winterochtend, als een dichte mistbank Rotterdam versluiert, fietst De Klerck door Delfshaven. Bij een woning aan de Voorstraat ziet hij een surveillancewagen. Er is juist een moordslachtoffer gevonden. Althans, dat beweert de schoonmaakster die het alarmnummer belde. De Klerck betreedt het pand. Tot zijn verbijstering breekt er op dat moment een hevige brand uit. Als de brandweer de brand heeft bedwongen, kan niemand een lijk of een brandstichter vinden. 
Was er wel een moord, of zijn melding en brand een macabere grap? De Klerck en Klaver staan voor raadsels die lastig zijn op te lossen.

Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood is het derde deel in een serie over De Klerck en de Rotterdamse recherche.
(bron info: E-Pulp Publishers)

“Inspecteur Lucien De Klerck lijkt altijd al te hebben bestaan, zo stevig en karaktervol is deze Rotterdamse pendant van De Cock” – Detective en Thrillergids


De auteur:

Paul Dieudonné groeide op in Nederland, maar emigreerde met zijn familie in de late jaren zestig naar Canada. Zijn geboorteland is hij echter nooit vergeten. Dankzij de boeken van Albert Cornelis Baantjer bleef hij een band met Nederland houden.

Jarenlang had Dieudonné in Montreal een antiquariaat tot doofheid en andere gezondheidsklachten hem dwongen de zaak te verkopen. Sindsdien droomt hij ervan in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeeld A.C. Baantjer. Paul Dieudonné concentreert zich momenteel op het schrijven van nieuwe delen.

Meer informatie over de auteur en zijn werk vind je op deze website.

Eerder las ik van deze auteur: Rechercheur De Klerck en het doodvonnis

De Klerck #3 - Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens: 

Titel: Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood
Serie: De Klerck #3
Auteur: P. Dieudonné
Genre: detectiveroman, voor liefhebbers van de detectives van A.C. (Appie) Baantjer
Uitgave: paperback,  144 pagina’s
Uitgever: E-Pulp Publishers, wordt verwacht omstreeks 17 november 2020
ISBN: 978-94-92715-50-0
ISBN: 978-94-92715-49-4 (e-Book)
NUR: 331


Met dank aan E-Pulp Publishers voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.