zaterdag 17 oktober 2020

Binnenkort verwacht, maar nu al te reserveren: 'Cheeta' geschreven door Hans Kanters

 


Cheeta

Op zaterdag 24 oktober om 19.00 zal de nieuwe spannende roman Cheeta (ook uitgesproken als cheater) van Hans Kanters worden gepresenteerd in Boekhandel Dominicanen Maastricht met inachtneming van alle coronaregels.

Het is inmiddels de derde roman van de uit Rotterdam afkomstige Maastrichtenaar, die debuteerde met zijn non-fictie verslag van de Sphinx, Gedane zaken, uit 2014. 

Het boek verschijnt in het kader van de viering van de 80-ste verjaardag van de auteur.

Inhoud

Bo is een ontwikkelingswerker met winstoogmerk.
Met zijn Orion Fast Relief-stichting weet hij bij enkele rampen de nodige hulp te verlenen én er, onzichtbaar voor de wereld, zelf beter van te worden.
Op een dag haalt hij via een Saoedische geldschieter de opdracht binnen een ziekenhuis te bouwen in de Palestijnse Gazastrook. Met de obscure Hamas en de onzichtbare Mossad als opponenten lijkt hij er, ondanks ontvoeringen, tegenwerkingen en negatieve berichten in de pers, in te slagen.
Een gevaarlijke onderneming die hem in één slag in staat kan stellen zijn eigen droomproject in Mozambique te bouwen. Ideaal en realiteit botsen op verrassende wijze met elkaar in Cheeta, de nieuwe spannende roman van Hans Kanters.

Hans Kanters schreef eerder Gedane zaken (2014), Insectenman (2015) en De danser van Katendrecht (2018).

De pers over zijn boeken:

‘Vlot geschreven, leuk geconstrueerd, een licht duizelingwekkende vlucht van de verbeelding, gebaseerd op grote kennis van het internationale zakenleven.’ – Nelleke Noordervliet

Hugo Luyten op L1-radio: ‘Kanters weet erg goed de sfeer te treffen. Verhaaltechnisch steekt het goed in elkaar. Een aanrader!’

Guus Urlings in De Limburger: ‘Kanters heeft uit al die elementen een verhaal weten te componeren dat geen moment verveelt.’

Bekijk ook de boektrailer op YouTube.
(Bron info: Uitgeverij TIC)

Cheeta koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Cheeta
Auteur: Hans Kanters
Genre: roman
Uitgave: paperback, 304 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij TIC, oktober 2020
ISBN: 9789493048256


Met dank aan Uitgeverij TIC voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.