maandag 19 april 2021

Op 15 mei 2021 verschijnt bij Uitgeverij LetterRijn ‘Bloedheet’, een thriller van Annet Hulst

 


Bloedheet

Stel dat je uit nieuwsgierigheid je DNA opstuurt naar een bedrijf dat het vergelijkt met DNA van anderen. Stel dat je op deze manier op een groot familiegeheim stuit. Het overkomt de 18-jarige Fee Wilkens.

Fee is eerstejaars student geschiedenis in Leiden. Sinds enkele maanden woont ze, met haar beste vriendin Rox, in het appartement dat haar ouders voor haar hebben gekocht. 

Tijdens de voorbereidingen van haar vaders vijftigste verjaardag, doet Fee een schokkende ontdekking die veel vragen bij haar oproept. Wat is er vroeger precies gebeurd rond het familiebedrijf in Apeldoorn, Spa Resort Het Kristal? Wat staat er in het dagboek van oom Bas, dat hij schreef in de gevangenis? En wat ziet de knappe Joey eigenlijk in Fee?

Dan sterft er een familielid. Dat Fee nieuwsgierig is, komt nu goed van pas. Ze besluit samen met Rox op onderzoek uit te gaan. Ze moet weten wat het sterfgeval heeft te maken heeft met haar verleden.


De auteur: 

Annet Hulst, initiatiefnemer van de websites Chicklit.nl en Vrouwenthrillers.nl, debuteerde in maart 2020 met de spannende young adult Privacy Live. Ze woont met haar gezin in haar geboortestad Leiden en werkt als IT risicomanager in de financiële sector. In haar vrije tijd schrijft ze, leest ze boeken in alle genres en brengt ze met regelmaat een bezoek aan de sauna.

Bloedheet reserveert u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of:
webshop Uitgeverij LetterRijn (klik op de link en lees de leuke boodschap van UitgeverijLetterRijn)

Boekgegevens:

Titel: Bloedheet
Auteur: Annet Hulst
Genre: thriller, vrouwenthriller
Uitgave: paperback, 300 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, mei 2021
ISBN: 9789493192119

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.