maandag 6 september 2021

Vandaag in de schijnwerpers: 'Weet jij wie ik ben?' geschreven door Mariska Noordeloos

 


Weet jij wie ik ben?


Anna leert op jonge leeftijd Jos kennen en ziet in hem de kans om te ontsnappen aan een jeugd vol armoede en een alcoholische vader. Ze komt echter bedrogen uit. Na jaren van mishandeling, vlucht ze met haar kinderen. Ze komen terecht in een vakantiepark waar ze Martijn ontmoet. Is Martijn de man die hij lijkt te zijn of begaat Anna opnieuw een vergissing? 

Weet jij wie ik ben? is opnieuw een ijzersterk verhaal van Mariska Noordeloos. Vol spanning en emotie. Een verhaal over misbruik, mishandeling en verkeerde keuzes. Inmiddels met vijf ijzersterke thrillers op haar naam kan Mariska Noordeloos zich meten met thrillerauteurs als Saskia Noort en Esther Verhoef. 

Mariska Noordeloos (1970) heeft een cafetaria in het Noord-Hollandse Andijk. Ze is getrouwd met Wilbert en samen hebben zij twee zoons. In 2017 debuteerde zij met Het spel is uit. De enthousiaste reacties op haar debuut en haar volgende thrillers, motiveerden de auteur. Weet jij wie ik ben? is inmiddels al haar vijfde thriller.

(Bron info: achterflap)


INKIJKEXEMPLAAR


Eerder las ik van Mariska Noordeloos: Het spel is uit.


Weet jij wie ik ben? koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

bol.com
Bruna.nl
BookSpot
Libris
AKO
Standaard Boekhandel


Boekgegevens:

Titel: Weet jij wie ik ben?
Auteur: Mariska Noordeloos
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 262 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Keytree, juni 2021
ISBN: 9789492719386
NUR: 330

Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.