vrijdag 22 november 2013

Overgave t.b.v. Viva la Donna !

foto: © DreamLogic Design  gemaakt door Andrea Loot.
Het gezicht op de foto is van: Janine Lucht

Vijftien schrijvende vrouwen besloten hun krachten te bundelen en schrijven samen de erotische verhalenbundel 'Overgave' Elle van Bohemen.
Het brein achter deze bundel is Lilian Schneider. Zij vroeg in april 2013 aan een aantal vrouwelijke collega auteurs om een verhaal te schrijven voor een erotische bundel. Het worden veertien verhalen en één gedicht.
Redactie +Linda Crombach 

De royalty's van 'Overgave' gaan naar Viva la Donna.
Dit is een stichting die tot doel heeft om vrouwen met kanker weer te laten stralen. Er worden jaarlijks diverse projecten georganiseerd met dat doel op het oog.Er worden verwenpakketten samengesteld, een verwendag aangeboden, een jaarlijkse sponsorwandeling en er is voor schoonheidsspecialisten voorlichting.
Samen de krachten bundelen, in dit geval door het schrijven van krachtige woorden voor een heel goed doel. Geweldig vind ik dat.

West Mus kwam met dit project op de proppen en ook ik vind het een geweldig project, dat zeker de aandacht verdient. Ook op facebook is er een pagina Overgave (like aub)
Bovendien kunt je dit project ondersteunen door hier aandacht aan te schenken op je blog, website of facebook en twitter.

Er zijn de laatste tijd al zoveel verzoeken verzonden via de social media in verband met kanker. Ikzelf als voormalig kankerpatiënt werd daar soms gewoon niet goed van. Allemaal goed bedoeld, maar soms is het te veel. Daarom was ik een beetje sceptisch in het begin. West Mus heeft me overtuigd om mee te doen. We zijn een aantal boek-bloggende vrouwen die zijn overeengekomen om aan dit project meer bekendheid te geven.

Een initiatief van: 
Lilian Schneider
De auteurs: 
Alice Bakker
Jacqueline Coppens
Ellen de Ruiter
Maria Genova

Verena Germeraad

Janneke Heimweg
Olga Hoekstra
Jeannette Jansen-Kim
Eveline Karman
Nynke Laanstra
Melissa Skaye
Rita Spijker
Aefke ten Hagen
Ria Westerhuis

9 opmerkingen:

 1. Top dat je ons project steunt, Mieke!

  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat je aandacht besteed aan Overgave!
  Mocht je nog een plekje over hebben voor de fotograaf en het covermodel Janine Lucht...ook zij hebben belangeloos de foto en het portret beschikbaar gesteld voor dit project! :)

  Groetjes,
  Andrea (fotograaf/vormgever bij Dreamlogic Design)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke bedankt voor je reactie, Andrea. Over een paar weken, ga ik deze blog opnieuw plaatsen. Ondertussen heb ik natuurlijk wel het e.e.a. aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gezegd Mieke, bedankt voor de aandacht!

  Groet,
  Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gezegd Mieke, bedankt voor de aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.