donderdag 3 juli 2014

Nog te lezen: 'Heilige bronnen in de Lage Landen' van A3 boeken

Heilige bronnen in de Lage Landen

Genre: Religie & Esoterie ~Esoterie
Uitgave: paperback, 224 pagina's, geheel full-colour
Uitgever: A3 boeken, december 2013
ISBN: 978 94 91557 09 5
NUR: 728

Over het boek:

In Heilige bronnen in de Lage Landen’ doen mensen verslag van hun zoektocht naar heilige bronnen met enerzijds aandacht voor hun eigen ervaringen en anderzijds voor de (eventuele) historie en feitelijke situatie.

Een bron is een waterlichaam, al dan niet natuurlijk ontstaan. Wat onderscheidt een heilige bron van een niet-heilige bron? Bij een heilige bron ervaar je dat er meer is dan alleen maar water. Je kunt er inzichten, heling en kracht vinden, contact leggen met andere werelden of …
Sommige heilige bronnen waren al voor onze verre voorouders belangrijk, maar er zijn ook heilige bronnen van recenter datum en zelfs bronnen die nu heilig worden, doordat ze voor jou (en anderen) een belangrijke rol vervullen.

In de inleiding valt onder meer te lezen hoe je op zoek kunt gaan, waarop je moet letten, wat je kunt doen wanneer je een bron hebt gevonden en waarom. Naast informatie over historie en oude gebruiken, bevat de inleiding handvatten en idee├źn hoe we in deze tijd oude heilige bronnen kunnen behouden en nieuwe heilige bronnen doen ontstaan.

Aan deze uitgave werkten mee:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.