dinsdag 4 juli 2017

Binnenkort verwacht: 'De Vijand', geschreven door Tom Wood

Drie namen, drie slachtoffers, twee dagen om ze te vermoorden

Verwacht bij Uitgeverij Boekerij

Boekgegevens:
Titel: De vijand
Auteur: Tom Wood
UITGAVE: Paperback
Uitgeverij Boekerij
PUBLICATIEDATUM: 27-07-2017
PAGINA'S: 432
ISBN: 978 90 22580 21 9
ISBN: 978 94 02308 89 1 (eBook)

Voor de fans van Lee Child, The Unit en Prison Break

Adrenaline en testosteron
Victor is als huurmoordenaar de allerbeste in zijn vak. Door omstandigheden moet hij nu voor de CIA werken en dat gaat hem niet makkelijk af. Als een mislukte missie uitmondt in een uiterst chaotische situatie tussen twee internationale wapenhandelaren, begint Victor zich te realiseren dat zijn nieuwe bazen wellicht niet het beste met hem voorhebben.

Hij moet drie moorden plegen, maar na elke aanslag raakt hij dieper in een samenzwering verwikkeld die maakt dat hij iedereen begint te wantrouwen. En dan met name de mensen die aan zijn kant horen te staan… Victor realiseert zich te laat dat hij een pion is geworden in een spel dat hij niet van plan was te spelen. Want hij is niet langer de jager, maar de prooi.

De auteur:
(foto: Boekerij)

Tom Wood woont in Londen. Zijn debuut De jager is het begin van de bestsellerserie over huurmoordenaar Victor. Als Tom niet aan het schrijven is, beoefent hij graag krav maga of doet hij aan boksen.

De vijand reserveert u bij uw lokale boekhandel of via

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.