vrijdag 28 juli 2017

Vandaag in de brievenbus: 'Fatale kus', geschreven door Allison BrennanFatale kus

Boekgegevens:
Titel: Fatale kus
Auteur: Allison Brennan
Genre: thriller 
Uitgave: paperback,
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, juli 2017
ISBN: 978 90 26142 57 4
ISBN: 978 90 26142 58 1 (eBook)
NUR: 332
Oorspronkelijke titel: Kiss Me, Kill Me
Vertaling: Jan Smit

Lucy Kincaid wordt door haar vriend, beveiligingsexpert Sean Rogers, gevraagd haar expertise op het gebied van cybercriminaliteit in te zetten bij het onderzoek naar een vermiste tiener. Het onderzoek loopt synchroon met de klopjacht van de FBI op de 'Cinderella Wurger.' Deze seriemoordenaar heeft het voorzien op jonge vrouwen die hij op feesten drogeert en op die manier makkelijk tot zijn slachtoffer maakt. 

Wanneer beide onderzoeken met elkaar dreigen te botsen, is Lucy niet van plan om een stap opzij te doen. Haar eigen pijnlijke verleden maakt haar vastbesloten jonge vrouwen te behoeden voor criminelen. Daartoe gaat Lucy niet alleen de confrontatie aan met een meedogenloze psychopaat, maar ook met haar eigen angsten. Zelfs als dat betekent dat haar carrière en haar geluk met Sean op het spel staan.

Fatale kus is het 2e boek met Lucy Kincaid in de hoofdrol.
Eerder las ik Tot de dood ons scheidt.

De auteur:
(foto: Brittan Dodd)

In Amerika behoort Allison Brennan al jaren tot de gevestigde namen in het thrillergenre. Ze werd met haar boeken genomineerd voor verschillende prijzen en heeft inmiddels een grote schare trouwe fans opgebouwd.

Fatale kus koopt u bij uw lokale boekhandel of bij


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.