zaterdag 29 juli 2017

In de schijnwerpers: 'Bloedwetten: Verlossing, Tweede boek.' Geschreven door Sophia Drenth

Tweede boek: Verlossing

Bloedwetten
Tweede boek – Verlossing

Boekgegevens:
Titel: Bloedwetten: Verlossing
Auteur: Sophia Drenth
Genre: fantasy
Uitgave: paperback, 398 pagina's
Uitgever: Staaldruk, april 2017
Staaldruk is een imprint van Quasis Uitgevers
ISBN: 978 94 92099 25 9
NUR: 334

Neerlanders hebben hun angst verloren voor de bloeddrinkende Ath'vacii. Burgers gebruiken nu zelf gretig het pulver dat wordt vervaardigd uit Ath'vacii-bloed en bewonderen de machtige stem van een monsterlijke operazanger die eeuwen geleden onsterfelijk werd gemaakt.

Roan Storm is recent door de Ath'vacii tot het eeuwige leven veroordeeld. Hij verliest zijn grote liefde Maïa aan een sterfelijke mens. Samen met zijn staaljagers staat hij machteloos als zijn Bloedwet wordt misbruikt door zijn aartsrivaal.

Wanneer bloedhongerige mensen Ath'vacii beginnen aan te vallen en Maïa's leven in gevaar komt, valt Storm dieper dan zijn resterende vrienden ooit hadden kunnen vrezen. 

Bloedwetten: Verlossing is een roman over liefde, loyaliteit en het omarmen van je duistere kant. 

Het eerste boek van Sophia Drenths Bloedwetten, Bloedwetten: Vonnis, werd genomineerd voor de Hebban Award 2015 en won de Bastaard Fantasy Award. 
Luitingh-Sijthoff publiceerde haar verhaal Gedichten van licht en schaduw in de bundel Halloween Horror Verhalen en bij Quasis Uitgevers verscheen Zwart hart, een afzonderlijk leesbare Bloedwetten-bronvertelling.

De auteur:
(foto: Marieke Josselet)

Lees meer over Sophia Drenth op haar website.

Bloedwetten: Verlossing koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.