vrijdag 21 juli 2017

Binnenkort verwacht: 'Vlucht', het eerste deel van De Weerling; een trilogie geschreven door Christopher C. PetersenVlucht – Boek 1 van trilogie De Weerling

Boekgegevens:
Titel: Vlucht
Boek 1 van trilogie De Weerling
Auteur: Christopher C. Petersen
ISBN: 978 90 78437 41 3
Uitgeverij Macc

Levi leidt een normaal bestaan. Hij woont veilig thuis bij zijn moeder, broertje en zusje, tot hij wordt ontvoerd en samen met een blinde jongen in een kamp op wordt gesloten. Ondanks zijn handicap blijkt de blinde jongen een gewiekste zakkenroller te zijn en Levi komt erachter dat zijn zicht veel beter is dan zijn medegevangenen.

Dan blijkt zijn oom Daniël ook nog eens meer te weten van zijn ontvoering. Levi’s wereld komt compleet op zijn kop te staan als mysteries en duistere complotten langzaam maar zeker ontvouwd worden.
Wat is de rol van zijn oom hierin? Wat is er aan de hand met het meisje met de prachtige, witte ogen? En waar is die gevaarlijke edelman Cortez op uit?

Er wordt alles aan gedaan om te voorkomen dat het land in totale chaos terecht komt, maar als het noodlot toeslaat moet Levi met zijn vrienden rennen voor zijn leven. Zal hij ooit zijn familie terugzien?

De auteur:
(foto: © Uitgeverij Macc)

Christopher C. Petersen is een jonge, veelbelovende schrijver die al sinds zijn kindertijd geboeid is door verhalen over dingen die niet kunnen. Hij heeft nooit begrepen waarom er verhalen worden geschreven over de gewone wereld. Daar kun je genoeg van meemaken in je eigen leven, boeken zijn er volgens hem om je compleet te verliezen in iets buitengewoons, iets dat niet kan, maar wat je zó graag zou willen dat wel kon.

Verhalen verzint Christopher al zijn leven lang en zijn hoofd ontploft vaak van de ideeën. Sinds zijn jeugd is hij groot fan van schrijvers als Tolkien, Lewis en J.K. Rowling en de werelden die deze en andere schrijvers creëerden inspireerden hem om zelf met originele ideeën te komen. Na het schrijven van wat korte verhalen en een aantal beginnetjes van boeken is hij blijven hangen bij een idee dat uitgegroeid is tot een complete trilogie, de Weerlingtrilogie.

Met het eerste deel van deze trilogie debuteert Christopher in 2017 bij Uitgeverij Macc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.