donderdag 25 februari 2021

Vandaag in de schijnwerpers: 'De Kaper', geschreven door Jet Hoogerwaard

 Roman gebaseerd op ware gebeurtenissen


De Kaper


Samenvatting:

De Kaper vertelt het verhaal van Jet, die als jong meisje opgroeit in een middenklasse gezin. Wanneer de broer van Jet ernstig ziek wordt en overlijdt, wordt de relatie tussen Jet en haar vader moeilijker en brozer. Gedurende de jaren, wanneer het leven steeds meer klappen blijft uitdelen en Jets vader troost zoekt in drank, raken vader en dochter steeds verder van elkaar verwijderd. Pas op zijn sterfbed lijken ze elkaar te vinden. Of is dat schijn?

De Kaper is een aangrijpend en rauw verhaal over de invloed die een ouder kan hebben op een kind, over de invloed van een dominante vader op een dochter.
(bron info: achterflap)

Over de auteur:

Jet Hoogerwaard (1976) is naast schrijver ook redacteur en uitgever. Ze schreef samen met twee co-auteurs het boek Schrijf je boek in 1 jaar en schrijft al geruime tijd achtergrondartikelen en levensverhalen voor tijdschriften en magazines. Nu is het tijd om haar eigen verhaal te delen in de autobiografische roman De Kaper.

Lees hier mijn recensie van Schrijf je boek in 1 jaar.

De Kaper koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: De Kaper
Auteur: Jet Hoogerwaard
Genre: roman
Uitgave: paperback, 220 pagina’s
Uitgever: Avenir Publishing, december 2020
ISBN: 9789083118901
ISBN: 9789083118918 (eBook)
NUR: 321


Met dank aan Avenir Publishing voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.