zondag 30 november 2014

Ik las: 'Dageraad op Three Willows' van Nora Roberts
Dageraad op Three Willows

Kelsey Byden weet niet beter dan dat haar moeder dood is - tot ze op een dag een brief van haar krijgt. Ze blijkt jaren in de gevangenis te hebben gezeten en nu op een stoeterij in Virginia te wonen. Compleet van slag confronteert Kelsey haar vader met haar ontdekking, waarna ze naar het opgegeven adres vertrekt.

Daar, op Three Willows, maakt ze niet alleen kennis met haar moeder, maar ook met de wereld van de paardenrennen. Een wereld die haar meteen fascineert. Ze besluit een tijdje te blijven om een band met haar moeder op te bouwen, iets wat wonderwel snel lukt. En ook met Gabe, buurman én concurrent van Three Willows Farm, kan ze het vanaf de eerste dag goed vinden.

Toch gebeuren er ook dingen die een schaduw werpen over haar verblijf op de stoeterij. Onverklaarbare ongelukken met jockeys, trainers, paarden. Het lijkt steeds meer een echo van de gebeurtenissen van twintig jaar geleden, die uiteindelijk tot gevolg hadden dat haar moeder van moord werd beschuldigd... 

Het zal je maar overkomen dat je een brief krijgt van je doodgewaande moeder. Dan blijkt ook nog dat je vader en je grootmoeder je al jaren voorgelogen hebben over dit feit.
Dit is de dag waarop ze haar man verloor en een moeder had gewonnen, zo gaat het door Kelsey's hoofd.
Overstuur rijdt ze meteen naar Three Willows waar haar moeder op een stoeterij woont waarvan ze eigenaresse is. 
Lees mijn recensie hier verder op Hebban.nl-Romance.

Wist je dit?
Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie. 

 
Koop dit boek via uw lokale boekhandel of


Auteur: Nora Roberts
Genre: roman
Uitgave: paperback, 416 pagina's
Uitgever: Harlequin Holland, oktober 2014
ISBN: 978 90 34754 38 7

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.