vrijdag 14 november 2014

NTL: Wow! Deze thriller viel vanmiddag in de brievenbus: 'Voorbedacht' van Loes den Hollander.Voorbedacht

Auteur: Loes den Hollander
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V. 2014
ISBN: 978 90 45204 98 7
NUR 332
Ook als Ebook verkrijgbaar


Het is een nachtmerrie van iedere ouder, en het overkomt Marjon van Brienen. Haar vriend Philippe brengt hun dochter Carice niet terug na een familiebezoek.

Maar waarom? Er bestaan geen onoverkomelijke problemen tussen Marjon en Philippe, er wordt nergens strijd over gevoerd. Wat heeft hem bewogen om hun dochter mee te nemen en wat heeft hij met haar gedaan? Een grootscheeps onderzoek levert niets op. Philippe en Carice zijn spoorloos verdwenen. Hoe moet je verder als wanhoop, woede en verdriet je leven beheersen? Wanneer erken je je verlies?
Marjon kan nergens de antwoorden vinden.

Tot ze bezoek krijgt van een vrouw, die haar iets te vertellen heeft…...

Over de auteur:

Loes den Hollander is geboren in 1948 in Nijmegen en woont in de kop van Noord Holland. Zij schrijft al sinds ze kan lezen en er werd al werk van haar gepubliceerd toen ze tien jaar oud was.
Ze bouwde een carrière op in de gezondheidszorg en was vele jaren verbonden aan Denkbeeld, het tijdschrift voor psychogeriatrie, aanvankelijk als redacteur en later als hoofdredacteur. Ze won in 2001 een verhalenwedstrijd bij Libelle.
Nadat ze medio 2006 haar carrière in de gezondheidszorg beëindigde, debuteerde ze in november van dat jaar bij uitgeverij Karakter met de literaire thriller Vrijdag. Dit succesvolle debuut was het begin van een permanente stroom literaire thrillers, waar inmiddels ook al een paar verhalenbundels aan zijn toegevoegd.
Naast auteur is Loes den Hollander ook buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Ook schrijft ze regelmatig columns voor een vakblad voor de gezondheidszorg. In 2013 schreef ze Nooit alleen, het geschenk tijdens de Maand van het Spannende Boek. Nooit alleen is een thriller die gaat over onzekerheden en geheimen.

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.