maandag 18 april 2016

Wordt verwacht: 'Het boek van Jet', door Jet van Nieuwkerk



Het boek van Jet
Recepten en tips voor een happy & healthy leven

Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn. 
Het is niet altijd even makkelijk om evenwicht te vinden. En al helemaal niet om in balans te blijven. Om niet door te slaan naar de ene kant: alles super gezond en dan weer naar de andere kant: let it all hang out. Jet laat zien hoe je makkelijk en gezond kookt (van kip uit de oven en zalmburgers met zeekraal tot Crodino-mandarijncocktails en healthy smoothies), ze helpt je te gaan sporten (en je zult zien dat je het leuk gaat vinden) en ze geeft tips voor als je een shitdag hebt (en het recept voor een gezonde variant op Chunky Monkey-bananenijs om zorgeloos een hele bak leeg te kunnen eten).

De auteur:
(foto: Carrera Culinair)

Jet van Nieuwkerk (1989) houdt van gezond leven en goed eten. Daar schrijft ze over in dit boek. Daarnaast werkt ze als lifestyle editor voor het populaire online magazine Amayzine.com, tikt ze wekelijks een column voor de culinaire rubriek Smulpaap in Het Parool en schrijft ze op freelance basis voor diverse media over sport, lifestyle en gezonde voeding.

Reserveer dit boek bij uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens|
Titel: Het boek van Jet
Auteur: Jet van Nieuwkerk
Genre: gezondheid algemeen
Uitgave: hardcover, 224 pagina's
Uitgever: Overamstel Uitgevers: Carrera Culinair, verschijnt begin mei 2016
ISBN: 978 90 48829 26 2
NUR: 860

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.