zaterdag 5 oktober 2019

Vandaag in de schijnwerpers: 'Ik zie je', geschreven door Michael Berg

Carol, schrijfster op zoek naar inspiratie in Zuid-Frankrijk, is ooggetuige van een moord


Ik zie je

Internationale bestsellerauteur Carol Brodie heeft al vijf jaar geen boek geschreven. In de hoop inspiratie te vinden ontvlucht ze haar huis in Londen en vliegt ze naar Zuid-Frankrijk waar ze een gite huurt. 
In plaats van te schrijven raakt Carol ge├»ntrigeerd door haar overbuurvrouw die naakt baantjes trekt in haar zwembad. Met een telescoop begint Carol de vrouw te bespieden. 
Op een avond heeft de vrouw bezoek van een man en ziet Carol hoe de twee ruzie krijgen en dat de vrouw de man neerslaat. Dood? In plaats van de politie te bellen, besluit Carol zelf uit te zoeken wat er gebeurd is...

De auteur:

Michael Berg zette zichzelf bij het grote publiek op de kaart met Nacht in Parijs, waar hij in 2013 de Gouden Strop mee won. Met Het meisje op de weg en Broertje bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort, beide boeken waren genomineerd voor de Gouden Strop. Met Ik zie je gaat hij voor drie op een rij. Van zijn titels zijn meer dan 400.000 exemplaren verkocht.

Eerder las ik deze twee boeken van Michael Berg en was enthousiast:

Neem een kijkje op zijn website.

Michael Berg was te gast bij omroep Max op woensdag 25 september bij Tijd voor Max. Klik hier voor de uitzending (het gesprek met hem begint na16:59 minuten).

Ik zie je koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:
AKO

Boekgegevens
Titel: Ik zie je
Auteur: Michael Berg
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 336 pagina's
Uitgever: The House of Books, oktober 2019
ISBN: 978 90 44351 56 9
ISBN: 978 90 44351 57 6 (eBook)


Met dank aan The House of Books voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.