zaterdag 12 oktober 2019

In de schijnwerpers: 'Verzwegen trauma - VT-thrillerreeks #6', geschreven door Melissa SkayeVerzwegen Trauma

In Hoorn komt een man tot de afgrijselijke ontdekking dat zijn onderbenen zijn geamputeerd terwijl hij sliep. Hij heeft niets gemerkt en kan zich niets herinneren. De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden op de zaak gezet en komen erachter dat dit niet het eerste slachtoffer van amputatie is. Het motief van de dader is moeilijk te achterhalen en er is angst voor meer slachtoffers. Ondertussen krijgen de rechercheurs te maken met een andere zaak, de moord op een negenendertigjarige vrouw.

Elize, de vrouw van paragnost Will de Jager, overleed in 2004. Will heeft nooit in zelfmoord geloofd, zoals wordt beweerd. Sanne, die een relatie met Will heeft, onderzoekt de oorzaak achter de dood van Elize. De waarheid is schokkend. Onbedoeld komt Sanne ook nog eens achter een geheim van Will. Zijn verleden strekt zich uit naar het heden. Met alle gevolgen van dien.

De auteur:

Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen, Verleden tijdVerminkte toekomst en Verknipte tegenstander
Verzwegen trauma is het zesde deel met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol. 
Ook is zij auteur van de thriller In onschuld en van de fantasyreeks Jeremy Jago. 
Samen met J. Sharpe schreef zij de thriller Meedogenloos. (klik en lees mijn recensie). 
Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn. 
Neem ook een kijkje op haar website.

Wat anderen zeggen over Skaye en haar VT-reeks:

Melissa Skaye zet haar sterk stijgende kwaliteitslijn door alsof het de meest normale zaak van de wereld is. De reeks blinkt uit door emotionele en psychische lading. Sanne en Luca zijn niet alleen meer van Skaye, maar behoren aan al haar fans toe, de auteur is gewaarschuwd!
 – Cees van Rhienen, THRILLZONE.

Een van de kenmerken van de thrillers van Skaye is het feit dat ze de spanning en onzekerheid heel lang weet vast te houden. Skaye karakteriseert haar personages uitstekend evenals hun onderlinge relatie. De VT-reeks over Sanne en Luca zou uitermate geschikt zijn voor een televisieserie en ik roep dan ook met genoegen de televisiemakers in ons land op om deze handschoen op te pakken. 
– Hanneke Tinor-Centi, recensent en literair agent.
(bron info: LetterRijn)

Eerder las ik van Melissa Skaye:
Klik op de gekleurde tekst en lees dan de recensie op mijn blog.

Verzwegen trauma koopt u bij uw lokale boekhandel of bij: 

Boekgegevens
Titel: Verzwegen trauma
Reeks: VT-thrillerreeks #6
Auteur: Melissa Skaye
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina's
Uitgever: LetterRijn, oktober 2019
ISBN: 978 94 91875 89 2
ISBN: 978 94 91875 95 3 (eBook)


Met dank aan LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.