zondag 20 oktober 2019

Vandaag in de schijnwerpers: 'Stille wateren' geschreven door Eva Nagelkerke

'Wie manipuleert de boel? Stille wateren is een thriller met verrassende wendingen.' - Margriet


Stille wateren

Samenvatting:

Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?
Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?

De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar...

Eva Nagelkerke:

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Al jaren schrijven ze zeer succesvolle spannend verhalen, met een vlijmscherp ook voor onderlinge menselijke relaties.
Hun Storytel Original-dramaserie De mooiste tijd van je leven stond wekenlang in de top tien van best beluisterde series.
(bron info: achterflap)

Stille wateren koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: Stille wateren
Auteur: Eva Nagelkerke
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, oktober 2019
ISBN: 978 94 02704 63 1
ISBN: 978 94 02758 41 2 (eBook)
NUR: 305


Met dank aan HarperCollins Holland voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.