woensdag 9 juni 2021

Vandaag in de schijnwerpers: 'Zeewind', geschreven door Henriëtte Hemmink

 Dreiging aan de kust van Cornwall


Zeewind

De 44-jarige journaliste/schrijfster Laura besluit enige tijd door te brengen in ‘The Old Seahouse’, een cottage dat ze geërfd heeft en aan de noordkust van Cornwall in Engeland ligt. Ze hoopt dat het indrukwekkende kliffenlandschap aan de Keltische Zee haar zal inspireren en rust geeft na het overlijden van haar man. 
Dat ze daar ’s avonds laat op de eenzame plek na een lange reis arriveert, blijkt achteraf geen goed idee. Al in de eerste dagen doet ze schokkende ontdekkingen en ontmoet ze een Nederlandse wandelaar die haar gezelschap en veiligheid biedt. In de dagen die volgen raakt ze meer en meer betrokken bij de geheimzinnige ontwikkelingen die zich in de omgeving van het klif afspelen. 
Samen proberen ze te achterhalen wat er precies gaande is maar daarmee riskeren ze zelf slachtoffer te worden. Wie is eigenlijk te vertrouwen en wie niet?

De auteur:

Henriëtte Hemmink (1957) is een succesvol schrijver van meer dan 100 romans en jeugdboeken. Van haar populaire boeken zijn bijna 1.000.000 boeken verkocht. Ze heeft een aansprekende, filmische stijl en haar verhalen zijn zorgvuldig opgebouwd. De personages in haar boeken worden geconfronteerd met de dilemma's van het leven: liefde, dood, jaloezie, kwetsbaarheid, verraad, afgewezen worden en dit verpakt ze in spannende verhalen met onverwachte wendingen en afloop. 
Henriëtte Hemmink verstaat de kunst van het weglaten en juist daarom maken haar verhalen diepe indruk.

Neem een kijkje op haar auteurspagina bij Uitgeverij Aspekt

Zeewind koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Zeewind
Auteur: Henriëtte Hemmink
Genre: literatuur en romans
Uitgave: paperback, 332 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, april 2021
ISBN: 9789464242065
NUR: 300


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.