donderdag 15 december 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Uit water en bloed' geschreven door Jesse Goessens

 


Uit water en bloed 


‘Als Inspecteur Vanhaele geweten had welk dossier hij die dag op zijn bord zou krijgen, dan had hij zich, ondanks zijn prima staat van dienst en zijn professioneel karakter, ongetwijfeld ziek gemeld.’ 

Dit is de eerste zin van dit boek. Maar het verhaal gaat niet over Inspecteur Vanhaele. Het gaat over drie jonge vrouwen die een levensgevaarlijk geheim met elkaar delen, zonder het te beseffen. Lukt het hen om het mysterie te ontrafelen voordat het te laat is? Een verhaal dat je meesleurt naar de jaren ’40, ’70 en ’90 en je sowieso zal verrassen. Geen standaard whodunit, maar een bijzonder, beklijvend verhaal dat je niet loslaat. 

De auteur:

Jesse Goessens (1981) steekt zijn vrije tijd graag in het vertellen van spannende verhalen en het vastleggen van intrigerende beelden. Met zijn verhaal ‘De pen en de steen’ behaalde hij een mooie vierde plaats in onze schrijfwedstrijd ‘Uitbreken'. Zijn verhaal werd dan ook gepubliceerd in de bundel ‘Uitbreken’ waarin de 10 winnende verhalen werden opgenomen.
Lees meer over Jesse op zijn auteurspagina bij Phoenix Books.

Uit water en bloed koopt u bij de webwinkel van uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Uit water en bloed
Auteur: Jesse Goessens
Genre: spannende boeken, thriller
Uitgave: paperback, 170 pagina’s
Uitgever: Phoenix Books, november 2022
ISBN: 9789083254098
NUR: 330

Met dank aan Phoenix Books voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Phoenix Books)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.