vrijdag 29 mei 2020

Gesloten ***WINACTIE*** Gesloten WE HEBBEN EEN WINNAAR - LEES HIERONDER MEER

Met ingang van 29 mei 2020 tot en met 4 juni kunnen jullie meedoen voor een exemplaar van ‘De Veluwse verdwijning’ een misdaadroman geschreven door Bertina Mulder.

Ik heb werkelijk genoten van dit boek en mag van de auteur een exemplaar verloten.
Klik op deze link lees mijn recensie.Als je een rouwadvertentie leest, twijfel je er niet aan dat die persoon overleden is. Zelfs niet als de datum van de krant gelijk is aan diens overlijdensdatum. Maar stel dat je de enige nabestaande bent en niemand je heeft ingelicht? En stel dat er staat dat je overleden tante weduwe was, terwijl haar man een paar weken geleden nog springlevend was? 
Het overkomt Teus. Samen met zijn vriendin Babs gaat hij op zoek naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van zijn oom en tante.
Het verhaal speelt zich af in het sfeervolle decor van het Veluwse landschap.Wat moet je doen om kans te maken op een exemplaar?

- Ga via de link naar mijn Facebookpagina Miekes Blog: 'Graag Gelezen', like de pagina als je dat nog niet gedaan hebt en like daar het bericht over deze winactie en plaats bovendien een reactie dat je meedoet.

- Deel deze winactie daarna openbaar op Facebook (en eventueel op Twitter) zodat iedereen het kan zien.

- Volg je bovendien mijn blog op Bloglovin' levert je dat een extra lootje op!

NB: Indien geen naam wordt vermeld, doe je niet mee. (Anoniem is geen naam)

Deze actie start 29 mei 2020 en sluit 4 juni 2020 om 23.59 uur. Vrijdag 5 juni 2020 maak ik de naam van de winnaar hier bekend.
Indien de winnaar 10 juni niet gereageerd heeft, wordt een nieuwe winnaar gekozen. 

De Veluwse verdwijning koopt u bij:

Veel succes voor iedereen.

Warme groet,
Mieke Schepens

Met dank aan Bertina Mulder voor het mogelijk maken van deze winactie.Hannie, van harte gefeliciteerd.

Stuur je adresgegevens in een pb op Facebook of per mail naar me toe, zodat het boek zo snel mogelijk verzonden kan worden.

Warme groet,
Mieke Schepens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.