vrijdag 17 juni 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Het vervloekte huis' van Lydia van HoutenHet vervloekte huis

Als de 43-jarige journaliste Mikayla geconfronteerd wordt met de zelfmoord van haar man Steven, stort haar hele wereld in. Steven Jackson, geboren in Canada, blijkt echter een onverwachte erfenis voor Mikayla achter te laten: een huis in Rocky Roads, British Columbia, Canada. 

Samen met haar 7-jarige zoontje Jason en haar 16-jarige dochter Valerie ontvlucht Mikayla haar nu eenzame leven in Amsterdam. Ze emigreert naar Canada, in de hoop haar eerste thriller te schrijven in het klaarblijkelijk uitgestorven Rocky Roads. Al snel stuit ze op een aantal eigenaardige zaken, zoals de onopgeloste moord op Joanna la Croix van twintig jaar eerder. 

Als Mikayla op eigen houtje onderzoek gaat doen naar de moord, wordt steeds duidelijker dat Rocky Roads een duister geheim herbergt. Mikayla duikt in het verleden van het stadje. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen in en om haar huis. Jason meent zelfs dat het spookt, dat het huis vervloekt is. Als hun hond Gollum spoorloos verdwijnt neemt Mikayla zelf het heft in handen. 
Ze moet en zal de onderste steen boven krijgen...

Eerder las ik van deze auteur:

De auteur:
(foto: website)
Lydia van Houten-Albadoro (1972) werd in het AMC ziekenhuis geboren en groeide op in Amsterdam. Toen ze veertien werd verhuisde ze met haar familie mee naar Arnhem. Waar ze bleef tot ze samen ging wonen. Op haar zesentwintigste verhuisde ze naar Westervoort, waar ze nog steeds woont.
Lydia studeerde talen: Engels , Duits, Frans, Italiaans en Spaans, studeerde vervolgens midden management bij Schoevers.
Daarna werkte ze als secretaresse voor een internationaal bedrijf.
Lees verder op haar website. 

Op de achterflap over Lydia:
Met haar thrillerdebuut 'Doodstil' liet Lydia zien dat het schrijven van thrillers haar uitstekend ligt. Haar literaire kwaliteiten omschrijven realistische scènes filmisch beschreven, spannend en boeiend tot het einde. Net zoals haar eerste thriller is 'Het vervloekte huis' een echte 'whodunnit' geworden.

Ben je net zoals ik nu heel nieuwsgierig geworden?
Koop 'Het vervloekte huis' via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Het vervloekte huis
Auteur: Lydia van Houten
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 280 pagina's
Uitgever: Kabook Uitgevers, juni 2016
ISBN: 978 90 82415 26 1
ISBN: 978 94 02151 41 1 (e-book)

1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.