maandag 20 juni 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Scoop!' de debuutroman van Iris HouxScoop!

Esmée Evers verhuist naar de grote stad, waar ze een baan krijgt als redactiechef. Althans, dat vertelt ze haar vriendinnen, in werkelijkheid is ze redactieassistente. Haar leugentje is lastig vol te houden als één van haar vriendinnen haar bazin wordt bij hetzelfde magazine. 
Wanneer een bekende tv-ster noodgedwongen moet onderduiken, krijgt Esmée de kans zichzelf te bewijzen. Ze bedenkt een plan dat niet alleen de media op zijn kop zet, maar ook haar eigen carrière, vriendschappen en relatie...

De auteur:
(foto: © Sander Nagel)
Iris Houx is geboren en getogen in Noord-Brabant. In 2010 begon ze met het schrijven van korte verhalen en columns. Ze publiceerde o.a. in Dagblad Metro, TPO Magazine, Viva en Esta en won diverse schrijfwedstrijden. Sinds 2013 is ze vaste columniste van Chicklit.nl, waar ze met haar humor en eigen stijl een grote groep vaste lezers aan zich weet te binden. Scoop! is haar debuutroman.

Benieuwd naar 'Scoop!'?
Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Scoop!
Auteur: Iris Houx
Genre: populaire fictie algemeen, roman
Uitgave: paperback, 448 pagina's
Uitgever: The House of Books, 
imprint van Overamstel uitgevers bv, juni 2016
ISBN: 978 90 44349 68 9
ISBN: 978 90 44349  69 6 (e-book)
NUR: 340

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.