donderdag 30 juni 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'Vuurkind' van S.K. Tremayne


Vuurkind

Alles lijkt haar voor de wind te gaan wanneer Rachel trouwt met de donkere, knappe David. Ze laat haar bestaan als single in Londen achter en verhuist naar het prachtige Carnhallow House in Cornwall. Hier vindt ze de liefde die ze jarenlang zocht en neemt ze de zorg voor haar stiefzoon Jamie op zich. 
Eindelijk heeft Rachel het leven waar ze zo naar verlangde.
Maar perfect zal haar leven niet lang blijven.
Jamie doet een huiveringwekkende voorspelling die Rachel niet meer loslaat. Zijn dreigende woorden dwingen Rachel te graven in het verleden.
Rachel wantrouwt haar kersverse echtgenoot steeds meer. Waarom weigert hij te praten over Jamies gedrag? En wat is er precies gebeurd in de aanloop naar de vroegtijdige dood van zijn ex-vrouw? Met de donkere dagen van december in aantocht grijpt de angst Rachel naar de keel. Want wat als er waarheid schuilt in Jamies ijzingwekkende voorspelling?
‘Je zult sterven met Kerstmis.’

De auteur:
S.K. Tremayne is het pseudoniem van een internationale bestsellerauteur, die woont en werkt in Londen. Van zijn eerste boek IJstweeling werden de vertaalrechten verkocht aan achttien landen.

Koop 'Vuurkind' bij uw lokale boekhandel of:

Titel: Vuurkind
Auteur: S.K. Tremayne
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Prometheus,
ISBN: 978 90 44631 86 9
ISBN: 978 90 44631 87 6 (e-book)
NUR: 305
Oorspronkelijke titel: The Fire Child
Vertaling: Lidwien Biekmann en Koos Mebius


Met dank aan Uitgeverij Prometheus voor het recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.