vrijdag 18 november 2016

In de brievenbus: 'Roodvonk', geschreven door Sybold Deen

Verder van huis

Roodvonk
Verder van huis

In 2037 wordt de allereerste bemande missie naar Mars gelanceerd. De coalitie van NASA, ESA en Roscosmos steekt China de loef af in de Tweede Ruimterace door twee Amerikanen, twee Europeanen en twee Russen als eerste mensen op Mars te zetten. Gezamenlijk planten de astronauten op 4 april 2038 hun vlaggen op de planeet.


Tijdens een storm in de dagen daarna doen zich echter onverklaarbare problemen voor. Als een van de ruimtepakken verdwijnt, is het duidelijk dat er iets mis is. Goed mis. Laat de techniek hen in de steek of is er iets heel anders aan de hand?

De auteur:

Sybold Deen (1962) wilde als tiener graag striptekenaar worden, maar ontbeerde hoewel hij heel aardig kon tekenen, voldoende talent om die droom waar te maken. Na tientallen jaren actief te zijn geweest in de wereld van marketing en reclame voelde hij toch de behoefte om verhalen te vertellen en besloot te gaan schrijven. 

In zijn filosofische debuut 'Tijdloos - zoektocht naar de werkelijkheid' (2014), las Sybold zijn vader een hoofdstuk voor uit een SF-thriller, die hij nog aan het schrijven was. Dat hoofdstuk is uitgegroeid tot dit boek; 'Roodvonk - verder van huis'. 
Welkom in Sybolds universum!

Eerder las ik van deze auteur zijn debuutroman met de titel Tijdloos – zoektocht naar de werkelijkheid.

Roodvonk koopt u via uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Roodvonk
Auteur: Sybold Deen
Genre: SF thriller
Uitgave: paperback, 264 pagina's
Uitgever: Lycka till Förlag, november 2016
ISBN: 978 94 92040 15 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.