maandag 28 november 2016

'Geketend', geschreven door Emma ChaseIn de vierde roman van New York Times-bestsellerauteur Emma Chase kunnen Drew en Kate niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. Als ze de festiviteiten in aanloop naar de bruiloft heelhuids doorkomen tenminste. 

Ik heb nooit van mijn leven gedacht dat ik ooit zou trouwen. Maar Kate heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen, ze heeft me doen veranderen. Ik denk dat we het erover eens zijn dat ik daarvoor al een geweldige vent was, maar nu ben ik het helemaal. De weg die we hebben moeten afleggen was er niet een geplaveid met rozengeur en maneschijn; foutjes en misverstanden genoeg om een Griekse tragedie mee te vullen. 
Maar Kate en ik hebben ons er dankzij onze onuitputtelijke passie, grenzeloze bewondering en eeuwige liefde heelhuids doorheen geslagen. Dat gezegd hebbende, er waren een aantal onverwachte gebeurtenissen in Las Vegas afgelopen weekend die voor problemen hadden kunnen zorgen. Het was in wezen… mijn laatste test.

Lees mijn recensie op Hebban.nl/feelgood.

De auteur:
Emma Chase woont in New Jersey en brengt 's avonds uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Ze is een gretige lezer en een gepassioneerd schrijver. 
Geketend is na Gebonden, Gewillig en Getemd, het vierde en tevens laatste deel in deze serie.

Boekgegevens:
Titel: Geketend
Auteur: Emma Chase
Genre: roman
Uitgave: paperback, 272 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
ISBN: 979 90 45209 44 9
NUR: 302

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.