vrijdag 18 november 2016

Morgen is de presentatie van 'Traiders - Het gevecht', geschreven door Esmee Buijze

TraidersHet Gevecht is het eerste deel van de Traiders-trilogie

Traiders

Jade moet van identiteit veranderen. Haar leven verandert volledig. De persoon die bezit over haar wil krijgen, geeft niet op. Zodra hij haar in zijn macht heeft, verandert hij Jade in een emotieloze moordenaar, een Traider.

Lukt het Jade te ontsnappen?

Lees in het PZC van 25 februari  over het tot stand komen van deze Traiders-trilogie van Esmee.

De boekpresentatie  vindt 19 november plaats van 16.00 - 18.00 uur in Jazz en theatercaf√© Porgy en Bess, Noordstraat 52, 4531 GJ  Terneuzen. 0115 613 293

De auteur:
(foto: Ambilicious)
Esmee Buijze is geboren op 21 september 1997 in Terneuzen. Ze heeft in 2013 haar VMBO-T diploma gehaald en besloot daarna haar HAVO-diploma te halen. In 2014 begon ze met het schrijven van haar profielwerkstuk en ontdekte zo haar hobby. Toen ze jonger was maakte ze haar eigen slaapverhaaltjes al, maar nu daagde ze zichzelf uit om een echt groot verhaal te schrijven. Uiteindelijk veranderde dat in het eerste boek van de fantasy-trilogie, Traiders.

Haar doel is om andere mensen ontspannen te laten verdwalen in haar boeken. Zelf werd ze op die manier verliefd op lezen en later ook op schrijven.

Traiders koopt u bij uw lokale boekhandel of via:
Webshop Ambilicious

Boekgegevens:
Titel: Traiders
Auteur: Esmee Buijze
Genre: Young Adult 15+, fantasy
Uitgave: paperback, 259 pagina's
Uitgever: Ambilicous, 19 november 2016
ISBN: 978 94 92551 02 3

2 opmerkingen:

  1. Een ook via de webshop van Ambilicious! Ik ben zeker benieuwd. https://www.ambilicious.nl/winkel/index.php?route=product/product&path=60&product_id=72

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er staat daar geen prijs bij vermeld, Anja. Daarom heb ik het niet vermeld, :-)

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.