donderdag 28 september 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'De wolf van Colombes', geschreven door Koen Strobbe. Bovendien info over een wedstrijd!De wolf van Colombes

Boekgegevens
Titel: De wolf van Colombes
Auteur: Koen Strobbe
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Manteau / WPG uitgevers België nv, september 2017
ISBN: 978 90 22334 37 9
ISBN: 978 94 60415 74 6 (Ebook)
NUR: 330

Eerder las ik van Koen Strobbe met veel genoegen zijn thrillerdebuut Kruis en Munt.
Nu is er De wolf van Colombes, zijn nieuwste thriller. Het is een verhaal dat zich net als Kruis En Munt in de Provence afspeelt. Je begrijpt dat ik naar zijn nieuwe thriller uitkeek.

Even spannend, even witty en nog intrigerender dan ‘Kruis en Munt’.
- WPG -

Nadat Laura en Nicolas hun drukke leven in Parijs vaarwel zegden, wordt een oude Provençaalse dokterswoning hun nieuwe droom. Terwijl ze gulzig het herfstige Zuiden ontdekken, worden ze geconfronteerd met de intriges van de plaatselijke bevolking. 
Het hele dorp aast op het landgoed van een rijke truffelboer, de plaatselijke notaris draait zijn hand niet om voor wat fraude meer of minder en zelfs aan het verleden van hun nieuwe woning ontdekken ze een diepzwarte rand. 
Voor ze het goed en wel beseffen, raken ze verstrikt in een kluwen van vastgoedzwendel, onfrisse wijnhandel, kinderroof en iets wat veel weg heeft van nazipraktijken.

De auteur: 
(foto: WPG)

Koen Strobbe werkt en woont in de Provence, waar hij vijftien jaar lang wijnbouwer was. Na zijn bestseller Kruis en munt schreef hij samen met Pieter Aspe het succesvolle Blankenberge blues. Hun eerste gedeelde pennenvrucht kwam bij verschijning meteen binnen op de eerste plaats in de boeken top tien. Met zijn nieuwe Provence-thriller De wolf van Colombes keert Strobbe terug naar zijn roots.


En wist je dat er ook een wedstrijd loopt waarmee je een weekend in de Provence kan winnen?
WEDSTRIJD
Lees jezelf naar de Provence met Koen Strobbe

Elk jaar vindt in het derde weekend van januari in het Provençaalse Uzès het ‘Fête de la Truffe’ plaats. Dit jaar kan jij er bij zijn. Koen Strobbe leidt je bovendien rond, houdt je gezelschap en praat met jou over zijn boeken en schrijverschap.

(bron: WPG Uitgevers Belgie nv)

De wolf van Colombes koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.