donderdag 21 september 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'In het vizier', geschreven door Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense.

Voor de fans van Karin Slaughter en Nicci French

In het vizier

Boekgegevens
Titel: In het vizier
Auteur: Karen Rose
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 448 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, september 2017
ISBN: 978 90 26143 68 7
ISBN: 978 90 26143 69 4 (eBook)
Oorspronkelijke titel: I Am Watching You 
Vertaling: Hans Verbeek

Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. 
In het vizier is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intriges, moord en bedrog.

Openbaar aanklager Kristen Mayhew heeft een geheime aanbidder die haar brieven stuurt en die precies lijkt te weten wat ze denkt en waar ze is. Behalve een stalker is hij ook levensgevaarlijk, want hij heeft zich ten doel gesteld criminelen te vermoorden die Kristen niet veroordeeld heeft kunnen krijgen. Maar het gevaarlijkste is dat hij Kristens diepste geheim kent. Een geheim dat haar er tot nu toe van weerhield in te gaan op de avances van Abe Reagan, de rechercheur die haar bijstaat sinds ze doodsbedreigingen ontving. 
Terwijl een seriemoordenaar steeds gruwelijker te werk gaat, ontwikkelt zich een gepassioneerde relatie tussen Kristen en Abe, zelfs nu de moordenaar uit is op vergelding en Kristen zijn doelwit is.

De auteur:

De thrillers van Karen Rose worden uitgegeven in twaalf landen en zijn bij verschijning instant-bestsellers in de Verenigde Staten, Groot-Brittanniƫ en Duitsland. Met elk nieuw boek neemt haar populariteit toe. Ook in Nederland stijgt de ster van Karen Rose met elk nieuw boek. Voordat ze zich fulltime aan het schrijven wijdde, was Karen Rose een succesvol chemicus. Ze woont in Florida met haar man en kinderen, en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Van haar verschenen in het Nederlands inmiddels Sterf voor mij, Schreeuw voor mij, Moord voor mij, De dood in haar ogen, De mond gesnoerd, Van mij alleen, In vertrouwen, Heb je me gemist, Over de schreef, Op de hielen, Niemand zeggen, In de val en In het donker.
Door een klik op de titels hierboven in rood, lees je mijn recensie.

In het vizier koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.