donderdag 12 oktober 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Dodelijke affaire', de twaalfde Roy Grace van Peter James!

Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi zijn en rijk worden...

Dodelijke affaire

Boekgegevens
Titel: Dodelijke affaire
Auteur: Peter James
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 400 pagina's
Uitgever: Uitgeverij De Fontein, 10 oktober 2017
ISBN: 978 90 26142 79 6
ISBN: 978 90 26142 80 2 (eBook)
NUR: 332
Oorspronkelijke titel: Love You Dead
Vertaald door: Lia Belt

De twaalfde Roy Grace van Peter James! 

Dodelijke affaire is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is voor zijn omgeving onbereikbaar. Dodelijke affaire is ouderwets goed!
(bron: Uitgeverij De Fontein)

Van de achterflap:
Jodie Bentley had als kind twee grote wensen: mooi zijn en rijk worden. Het eerste heeft ze bereikt met behulp van plastische chirurgie en nu werkt ze hard aan het tweede doel. Haar idee daarover is simpel: je kunt het zelf verdienen of je kunt een rijke man zoeken. Zo’n man trouwen is makkelijk, van hem af komen is lastiger, daarvoor zijn bepaalde vaardigheden vereist, maar oefening baart kunst…

Inspecteur Roy Grace is de 'zwarte weduwe' op het spoor. Meer en meer dringt het tot hem door dat deze moordenaar een zeer gevaarlijke, doortrapte vrouw moet zijn. Hij mag haar niet onderschatten, voordat ze meer slachtoffers weet te maken.

De auteur:
(foto: Twitter)

Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. In de zeer succesvolle serie over inspecteur Roy Grace zijn alle delen afzonderlijk te lezen. 
Peter James produceert ook films en tv-series, hij werkte onder meer samen met Robert DeNiro, Al Pacino, Donald Sutherland en Sharon Stone. Zijn boeken worden vertaald in meer dan dertig landen.

Eerder las ik van Peter James: 

Dodelijke affaire koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.