maandag 2 oktober 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Een hete dood - Bureau MaRiT 4', geschreven door Esther Vermeulen

'Spannende detectivereeks met een vleugje romantiek'

Bureau MaRiT 4 - Een hete dood

Boekgegevens
Titel: Een hete dood
Auteur: Esther Vermeulen
Genre: misdaad, detective 
Uitgave: hardcover, 304 pagina's
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V., september 2017
ISBN: 978 90 48315 76 5
ISBN: 978 90 48316 30 4 (eBook)


''...Het zweet gutste in grote stralen van zijn hoofd en van zijn oksels langs zijn brede lijf, maar hij merkte het niet. Door paniek bevangen keek hij wild om zich heen, terwijl hij ondertussen de zweetdruppels uit zijn bloeddoorlopen ogen wreef. Er moest een oplossing zijn. Dit was te onzinnig voor woorden. Koortsachtig probeerde hij na te denken, maar zijn gedachten waren verward. Zijn tong en mond voelden droog aan en zijn keel was opgezwollen. Hij moest water hebben. Dit was niet langer goed voor zijn gezondheid. Die verzengende hitte. 
De warmte waarvan hij normaal zo genoot, leek nu te zijn veranderd in een bloeddorstige vijand. Hij moest vluchten uit deze nachtmerrie....''

Als de eigenzinnige priv├ędetective Marit Johansen van het gelijknamige detectivebureau Bureau MaRiT en haar minnaar en collega Jack Stevens een romantisch weekend in Hotel New York doorbrengen, wordt de rust wreed verstoord door een mysterieuze vrouw met dubieuze bedoelingen. Ondanks het koele jaargetijde houdt een hete dood in een vakantiepark in Zeeland de gemoederen flink bezig. Dat er heel wat meer aan de hand is wordt Marit al snel duidelijk als ze van een bevriend rechercheur een aanbod krijgt dat ze niet kan weigeren. 

 De auteur:
(foto: website Bureaumarit.nl)

Al haar hele leven heeft Esther Vermeulen een voorliefde voor detectiveverhalen. Ze studeerde economie aan de HES in Rotterdam en werkt bij een IT-bedrijf, maar haar grote passie is het schrijven van spannende verhalen. In haar vrije tijd praat Esther met rechercheurs van verschillende vakgebieden en doet ze research naar politiezaken. Al haar boeken spelen zich deels af in haar geboorteplaats Rotterdam en omgeving.
(bron: Veltman Uitgevers B.V.)
Lees meer over Esther Danielle Vermeulen (ED Vermeulen) op de website van Bureaumarit.nl 


Een hete dood koopt u bij uw lokale boekhandel of 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.