donderdag 8 augustus 2019

Vandaag ontvangen Deel 1 uit de serie 'Mack Dime' van Hans Breuker: Het verraad van Lady Charlamane.



Het verraad van Lady Charlamane
Serie: Mack Dime

“Voor het eerst sinds lange tijd wist Mack niet wat hij moest doen. In het leger en in zijn tijd bij een private contractor had hij ontelbare keren in hopeloos gewelddadige situatie gezeten. Bomgordels, handgranaten, mortieren en kogels in alle formaten hadden zich een weg gezocht om in zijn lijf te nestelen. Het verschil was dat hij in die situaties tenminste terug kon vechten. Nu was zijn vijand onzichtbaar, net als de motivatie om hem erin te luizen. Hij wist niet waar hij moest beginnen. Wie er achter dit plan zat was goed. Agressie flitste door zijn ingewanden, zijn borst ging hevig op en neer. Het was tijd om in de aanval te gaan. ” 

Mack Dime – twee meter lang en minstens zo breed – is een rijke, bekende Nederlander, womanizer, drankorgel en adrenalinejunk. Hij is meedogenloos, slim en onweerstaanbaar. En hij zit diep in de problemen...

In het eerste deel: Het Verraad van Lady Charlamane, leren we Mack en zijn vrienden kennen. Niet alleen zijn meedogenloosheid en strategisch inzicht maar ook zijn menselijke kant. Lady Charlamane was zijn protegé maar verdween jaren geleden. Nu is ze terug en zet ze een val waardoor zijn bedrijf en zijn leven op het spel staan. Hij ontsnapt aan de politie met hulp van zijn trouwe rechterhand Tony. Zijn kantoor wordt bezet genomen door één van zijn mensen en hij kan niemand binnen zijn organisatie meer vertrouwen. Voor hulp moet hij terug naar zijn oude buurt. Met behulp van Jerrol en zijn Lobi boys gang en inspecteur Storm gaan ze op zoek naar zijn laatste aanknopingspunt; de huurling Reint Nauta. Een grote sadistische Fries met een getatoeëerd snorretje.

Op de vlucht voor een peloton huurlingen en de politie bespeelt Mack de Nederlandse media en beland met zijn vrienden in een apotheose van geweld.

De auteur:

Over mezelf... Ik leef voor creativiteit, ik bedenk marketingstrategieën, schilder en schrijf. Ik woon in Amstelveen met mijn knappe vrouw en twee dochters.
Met Mack Dime wil ik de wereld veroveren. Het boek zit bomvol humor, lekkere wijven en leest als een actiefilm.
(bron: achterflap)

Neem een kijkje op zijn website

Mack Dime: Het verraad van Lady Charlamane koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:
Ook als eBook te koop.

Boekgegevens
Titel: Het verraad van Lady Charlamane
Serie: Mack Dime
Auteur: Hans Breuker
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 360 pagina's
ISBN: 978 90 82987 03 4

Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.